× Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.
Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

eBook PDF

Els Trastorns de la Conducta Alimentària - EBOOK - Marga Serra Alias

eBook - Els Trastorns de la Conducta Alimentària (en Català)

9,90 €

11,31 $

Disponibilidad: descarga inmediata

Autor: Marga Serra Alias

Editor: EDITORIAL UOC, S.L. - Edición Digital

eBook PDF

LIBRO ELECTRÓNICO para descargar en tu ordenador o tablet

Protección: Adobe DRM (¿Qué quiere decir esto?)

Formatos disponibles: pdf

La versión digital está inmediatamente lista para la descarga y puedes leerla en diferentes dispositivos: PC, Mac Os, Linux, iPhone, iPad, Android, HTC, Blackberry, eReaders. El dispositivo de lectura Kindle no es compatible..

Requisito técnico indispensable: Para leer este eBook es imprescindible la descarga previa gratuita del programa de lectura específico, Adobe Digital Editions.

Año de edición: 2016

eBook

¿Te gustó este eBook? Escribe tu comentario

DESCRIPCIÓN

El contingut d'aquest llibre és un recorregut per tots aquests aspectes, que ofereix al lector una visió oberta i informadora sobre els TCA (Trastorns del Comportament Alimentari)

Els trastorns del comportament alimentari (TCA) són malalties mentals relacionades amb un comportament patològic de la ingesta d'aliments, per l'obsessió del control del pes, que es tradueix en l'alteració de la imatge corporal i una baixa autoestima, entre d'altres símptomes.

En aquestes malalties és molt important la detecció precoç, ja que en les seves fases inicials solen passar inadvertides. El diagnòstic i el tractament adequat són bàsics. La prevenció, sobretot a edats primerenques, és la clau per disminuir la incidència de la malaltia.